Contactgegevens

Adres

Edificio Horizonte
Carrer Tramuntana 4 bajo
03710 Calpe, Spanje.
Postbus:
Apartado de Correos 379
03710 Calpe, Alicante
Spanje

Bank

Banca March

IBAN: ES27 0061 0313 6700 0742 0115

BIC BMARES2M
t.n.v. Asociación Neerlandófona Club Peñon de Ifach Calpe.
NIF: G53067633


Contactformulier

emailadres: ntccalpe@gmail.com

Google Icons

printen

Klik op onderstaande knop als u lid wilt worden van deze gezellige, actieve club.

Kuiper, een vertrouwd gezicht in Spanje

Kuiper De Internationale Verhuizer is in zijn ruim 90 jarige bestaan een vertrouwd gezicht in Spanje geworden. Sinds de jaren 60 zijn onze bekende blauwe vrachtwagens een bekend gezicht en zult u ze met grootte regelmaat op het Spaanse wegennet tegenkomen. Kuiper De Internationale Verhuizer heeft in de afgelopen jaren wekelijks inboedels naar en vanuit Spanje verhuisd. Bekijk de verhuiservaringen van onze klanten.

Plan een verhuisservice die bij uw past

Bekijk ook onze nieuwe all-in verhuispakketten. Met de complete verhuispakketten heeft u de keuze uit een verhuizing met 3 verschillende serviceniveaus waarbij u van te voren weet wat wel en wat niet door het verhuisbedrijf wordt verzorgd. Kies bijvoorbeeld voor het comfort*** verhuispakket. Een extra voordelige manier van verzorgt verhuizen naar Spanje waarbij tal van services zijn inbegrepen. Wenst u een complete verhuizing waarbij alles van deur tot deur voor u wordt verzorgd, dan is het Business**** verhuispakket een goede keuze. Kiest u voor goedkoop verhuizen naar Spanje kies dan voor het goedkope Economy** pakket zo bespaart u direct op uw verhuizing naar Spanje en houdt u meer geld over om leuke dingen te doen onder de Spaanse zon.

Verhuizen van Spanje naar Nederland

U wenst of u wordt door gezondheidsreden gedwongen na een kort of langdurig verblijf terug te keren naar Nederland? Ook voor uw verhuizingen van Spanje naar Nederland is Kuiper De Internationale Verhuizer het juiste verhuisbedrijf. Wist u dat Kuiper sinds haar lange bestaan al veel emigranten zowel heen als terug heeft verhuisd naar en vanuit Spanje. Wij nemen graag uw zorgen uit handen en helpen u graag met uw verhuizing naar Nederland.