ledengedeelte

Lid worden

Dit is het gedeelte van de website waar u alle gegevens over het lidmaatschap van de vereniging kunt regelen. Bent u nog geen lid van onze vereniging meldt u zich dan eerst aan als lid. Maak gebruik van de aanmeldingsformulieren op deze website. Kies in het ledengedeelte "volledig lidmaatschap of kennismakingslidmaatschap". Maak uw keuze en vul het formulier volledig in en verstuur het naar de ledenadministratie.

Uw lidmaatschap gaat in na schriftelijke goedkeuring door het bestuur en ontvangst van uw betaling. U bent dan lid van onze vereniging en kunt gebruikmaken van de ledenregistratie voor deze website. U ontvangt van ons een bevestigingsmail.

De contributie voor het jaar 2023 bedraagt € 80,-

De contributie vanaf 1 april t/m 31 december 2023 bedraagt € 60,-

De contributie voor een kennismakingslidmaatschap bedraagt € 20,- voor een maand (eenmalig) en € 30,- voor twee achtereenvolgende maanden (eenmalig).

Wijzigen en opzeggen

Heeft u iets te wijzigen in uw persoonlijke gegevens wat voor belang is voor de vereniging? Stuur uw wijzigingen naar de ledenadministratie door gebruik te maken van het wijzigingsformulier op deze website. Kies in het ledengedeelte "wijzigen en opzeggen". Vul het formulier volledig in en verstuur het naar onze administratie. U ontvangt van ons een bevestigingsmail.

Ledenregistratie

Op onze website staan gegevens die uitsluitend toegankelijk zijn voor leden van onze vereniging met een volledig lidmaatschap. Registreer u om toegang tot de privépagina's te krijgen. Vul het registratieformulier volledig in. U bedenkt zelf een wachtwoord en drukt op registreren. U krijgt een e-mailbericht nadat wij de aanvraag hebben goedgekeurd.

Leden inloggen

Wanneer u een geregistreerd lid bent kunt u met het door u opgegeven e-mailadres en  wachtwoord inloggen om de privépagina's te bezoeken.

Het is ten strengste verboden om uw inloggegevens door te geven aan andere personen. Bij misbruik wordt uw toegang geblokkeerd.

Wachtwoord vergeten?

Onverhoopt kunt u uw wachtwoord zijn vergeten, niet getreurd wij kunnen u helpen uw wachtwoord te herstellen. Kies in het ledengedeelte "leden inloggen", onderaan de pagina staat "Bent u uw wachtwoord vergeten?", klik op de link en u wordt doorgestuurd naar de herstelpagina.

Vul uw e-mailadres in en wij zullen u de instructies voor het wijzigen van uw wachtwoord sturen. E-mailadres vergeten? Neem contact met ons op!

Avda. Jaume 1, 1
Urb. La Merced,03710 Calpe (Alicante)
Telefoon: (+34) 96 583 60 88

Email:info@eltororestaurante.com

Openingstijden:

maandag tot vrijdag 17.00 tot laat

zaterdag en zondag 14.00 tot laat

Facebook:

https://www.facebook.com/eltorocalpe/

.