Ledengedeelte

Over de contributie

2021
Wie lid wordt in september betaalt contributie met ingang van 1 oktober.
Per 1 oktober of later bedraagt voor nieuwe leden de contributie €15 voor de laatste 3 maanden van 2021.
Indien u echter tegelijk inschrijft voor Spaanse les betaalt u voor 15 maanden dwz €82,50.

2022 De jaarcontributie 2022 bedraagt 67,50€
Degenen die gedurende het jaar lid worden betalen naar rato.
In de praktijk ronden we dit af op 6€ per maand.
U betaalt steeds contributie met ingang van de volgende kalendermaand.

Lid worden

Dit is het gedeelte van de website waar u alle gegevens over het lidmaatschap van de vereniging kunt regelen. Bent u nog geen lid van onze vereniging meldt u zich dan eerst aan als lid. Maak gebruik van de aanmeldingsformulieren op deze website. Kies in het ledengedeelte "volledig lidmaatschap of tijdelijk lidmaatschap". Maak uw keuze en vul het formulier volledig in en verstuur het naar de ledenadministratie.

Uw lidmaatschap gaat in na schriftelijke goedkeuring door het bestuur en ontvangst van uw betaling. U bent dan lid van onze vereniging en kunt gebruikmaken van de ledenregistratie voor deze website. U ontvangt van ons een bevestigingsmail.

Wijzigen en opzeggen

Heeft u iets te wijzigen in uw persoonlijke gegevens wat voor belang is voor de vereniging? Stuur uw wijzigingen naar de ledenadministratie door gebruik te maken van het wijzigingsformulier op deze website. Kies in het ledengedeelte "wijzigen en opzeggen". Vul het formulier volledig in en verstuur het naar onze administratie. U ontvangt van ons een bevestigingsmail.

Ledenregistratie

Op onze website staan gegevens die uitsluitend toegankelijk zijn voor leden van onze vereniging met een volledig lidmaatschap. Registreer u om toegang tot de privépagina's te krijgen. Vul het registratieformulier volledig in. U bedenkt zelf een wachtwoord en drukt op registreren. U krijgt een e-mailbericht nadat wij de aanvraag hebben goedgekeurd.

Leden inloggen

Wanneer u een geregistreerd lid bent kunt u met het door u opgegeven e-mailadres en  wachtwoord inloggen om de privépagina's te bezoeken.

Het is ten strengste verboden om uw inloggegevens door te geven aan andere personen. Bij misbruik wordt uw toegang geblokkeerd.

Wachtwoord vergeten?

Onverhoopt kunt u uw wachtwoord zijn vergeten, niet getreurd wij kunnen u helpen uw wachtwoord te herstellen. Kies in het ledengedeelte "leden inloggen", onderaan de pagina staat "Bent u uw wachtwoord vergeten?", klik op de link en u wordt doorgestuurd naar de herstelpagina.

Vul uw e-mailadres in en wij zullen u de instructies voor het wijzigen van uw wachtwoord sturen. E-mailadres vergeten? Neem contact met ons op!

Openingstijden:

Maandag tot vrijdag open om 17:00 tot laat

Zaterdag en zondag vanaf 14:00 tot laat

Avda. Jaume 1, 1
Urb. La Merced,03710 Calpe (Alicante)
Telefoon: (+34) 96 583 60 88 

Email:info@eltororestaurante.com

Website: https://www.eltoro-restaurante.com/
Facebook: https://www.facebook.com/eltorocalpe/

.