Bowlen

Het inschrijfformulier vindt u onderaan deze pagina.

Spelregels

Tijdens het winterseizoen wordt er op iedere tweede maandag van de maand bowling gespeeld vanaf 16:00 uur tot einde. Tijdens het zomerseizoen wordt er alleen op iedere vierde maandag van de maand gespeeld

Inschrijving: Inschrijvingen tot deelname van het bowlen kunt u middels opgave doen via het inschrijfformulier op de website of in het clubgebouw.

Waar? "Bowling Paradise"

In het Centro Comercial " La Marina " Adres: Avenguda Paisos Valencians s/n , 03509 Finestrat.

Parking: In de parkeerkelder onder het bowlingcomplex is voldoende en gratis parkeergele-genheid. Middels de lift kunt u direct naar de bovenste verdieping waar de bowlingbanen zich bevinden.

Wat zijn de kosten? 

De kosten per persoon voor 4 games, onafhankelijk van leeftijd, bedragen € 12,00 en is inclusief gebruik van schoeisel en 1x gratis drankje.

Hoe komt u daar? Met eigen vervoer.

Bent u er de eerste keer niet zeker om de locatie te kunnen vinden, vraag dan aan de promotor ChrisjeLaeremans (telefoneer haar op +32 470 815 004) of stuur haar een mailtje naar ntccalpe@gmail.com om bij het clubhuis af te spreken. U kunt haar dan volgen tot aan de bowling.

Belangrijk om te weten: Bij deze wil ik graag iedere speler en/of speelster enkele punten onder de aandacht brengen en wel:

1. Niet leden mogen volgens de promotorenrichtlijn 1 maal meespelen. Om hierna verder te mogen meespelen dient hij/zij dan ook lid te worden van onze club hetgeen ik ook van harte kan aanbevelen.

2. Indien de promotor vooraf alle ingeschreven spelers per baan heeft ingedeeld zijn wijzigingen niet meer mogelijk. 

Inschrijfformulier Bowlen

Google Icons

printen