Bridge

PROMOTOR

Hans van Gorp

hansgorp1@gmail.com
Tel: +31 644206988

Beste Clubleden,

ELKE DONDERDAGAVOND SPELEN WE EEN BRIDGEDRIVE IN ONS FRAAIE CLUBGEBOUW.
AANVANG 19.15 UUR.
GRAAG UITERLIJK AANWEZIG OM 19.00 UUR.
HET IS FIJN ALS U UITERLIJK WOENSDAG VOORAFGAANDE AAN DE BRIDGEDRIVE VIA EEN MAILTJE AANGEEFT DAT U KOMT.

Er bestaan vele leuke en gezellige kaartspelen. Maar vraag de mening van een bridgespeler en hij/zij zal zeggen dat bridge toch het meest interessante kaartspel is dat er bestaat. Elk nieuw spel moet weer helemaal doorgrond worden en er zal dikwijls door verschillende spelers anders geboden en gespeeld worden.

Je speelt met een vaste partner, waarmee je probeert een brug (bridge) te maken, via afspraken en conventies. Zodoende kom je samen tot de beste bieding. Vervolgens probeer je het biedcontract te maken, liefst met extra slagen. Als de tegenpartij de bieding wint, ga je op zoek naar het beste tegenspel. Het is zeker geen simpel spel, maar wie van jullie gaat er nu een flinke uitdaging uit de weg?

Wij hopen onze vaste spelers weer allen te mogen verwelkomen. Ook nieuwkomers zijn altijd welkom, mits zij lid zijn of worden van onze club. Als u geen bridgepartner heeft, kunt u zich melden bij ondergetekende. Ik zal dan proberen zoekenden met elkaar in contact te brengen.

Mocht er belangstelling bestaan voor bridgelessen, dan kun u zich ook melden. Ik zal dan nagaan welke mogelijkheden er zijn, afhankelijk van het aantal aanmeldingen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Hans van Gorp,

telefoon +31 644 206 988 of e-mail hansgorp1@gmail.com

Hartelijke groet,

Hans van Gorp, bridgepromotor.