Golf korte baan

PROMOTOR
Diederik Schmedding                                                                                                     email: dsgolf.rejas@gmail.com                                                                                           Tel . 0031615507107 


Golf Las RejasGolf Las Rejas
Het golfspel is voor velen een aangename bezigheid, met name in Spanje dankzij het heerlijke klimaat.
Wekelijks spelen we met leden van El Club (NVVC) op woensdag op de 9 holes Par-3 baan 'Las Rejas' in Benidorm. In tegenstelling tot de meeste banen in Nederland, kan hier ook gespeeld worden door mensen zonder formeel GVB. Echter, de golf-etiquette en basisvaardigheden moet je onder de knie hebben zodat je de baan in vlot tempo kan lopen. Een richtlijn is één rondje onder de 50 slagen te kunnen spelen.
Er worden 18 holes (dus twee rondjes) gespeeld volgens een eigen handicapsysteem, zodat iedereen gelijke kansen heeft om als beste van de dag te scoren. Ook worden de parren en birdies geregistreerd.
De baan is zowel voor beginnende als gevorderde spelers uitdagend. De baan is goed te lopen met mooi aansluitende holes, maar indien nodig, is er een buggy te huur voor 10,=. Ook is het mogelijk om een halve set clubs te huren (7,=) of bij de 'pro' lessen te nemen. De kosten voor het golfen bedragen 14,= euro en dienen terplekke contant aan de promotor te worden betaald. 
Aanmelden om mee te spelen kan door mij uiterlijk de zondag voor de speeldag te mailen via onderstaand mailadres.
We hebben een heel gezellige groep mensen. Na afloop worden de resultaten van die dag besproken onder het genot van een welverdiend drankje.
Om de groeiende belangstelling voor het golfen op te vangen is er enige tijd geleden een tweede golfactiviteit gestart op de maandagen op golfbaan 'Puig Campana' in Finestrat (par 36). Voor beide activiteiten geldt er per keer een maximum aantal deelnemers van 24 (6 flights van 4 personen). Voor 'Las Rejas' zitten we recentelijk boven de 24 aanmeldingen, zodat nieuwe golfers niet direct geplaatst kunnen worden.