Stappen en Happen

PROMOTOR

Linda van den Bosch
bosch55@xs4all.nl

Tel: +31 650668721

Beste wandelaars,


Het nieuwe seizoen brengt hopelijk minder corona en vooral een goede gezondheid voor iedereen. Onze kortere wandelingen blijven in ieder geval vrij makkelijk (ca 1 uur), liefst op verharde paden en meestal in een vlak gebied in de omgeving van Calpe, Moraira, Altea of Jalon, max. 5 km per wandeling. Qua organisatie zijn er echter een aantal kleine aanpassingen om het wandelen nog leuker, gezelliger en completer te maken.

Aanmelden graag via whatsapp: met je naam (of namen). Stuur via Whatsapp een bericht naar Stappen en Happen (mobiele nr is 0031-650668721), dan word je geinformeerd over de wandeling. Via je mobiele telefoon met Whatsapp kunnen we iedereen makkelijker bereiken en het is een snelle en eigentijdse manier om met elkaar iets te regelen of af te spreken. Soms zijn er (te) veel aanmeldingen, dan delen we je automatisch in voor volgende 2e wandeling van de maand.Je ontvangt altijd een bevestiging van de wandeling.


De wandelingen worden dus kort voor de geplande datum via de whatsapp groep rondgestuurd, maar blijven ook via de bekende clubmail en via facebook aangekondigd.

Belangrijk: goede wandel of sportschoenen, een wandelstok/nordic walking stok als je dat nodig hebt, lichte (sportieve) kleding (trui of jasje mee), meld vooraf eventuele fysieke handicaps om rekening mee te houden. Neem ook je mobiele telefoon mee.
Verzamelen: op de lokatie van de wandeling, meestal bij een restaurant, zodat wandelaars uit Benissa, Moraira of Altea en Jalon niet eerst naar Calpe hoeven te komen of terug te rijden. De lokatie wordt vermeld in de clubmail en via de whatsappgroep als je daarin bent aangemeld. Het restaurant is tevens verzamel-, start- en eindpunt van de wandeling. Soms is carpoolen nodig.

Bij flinke regen, onweer of storm worden de wandeling en de lunch kort van te voren geannuleerd.

Linda van den Bosch