Stoel Yoga

PROMOTOR                                                                                                                                    Mieke Gabriëls                                                                                              Mieke@sundream.es                                                                                                                         Tel.: 00 34 678704370

STOELYOGA

Met een sprankelende dosis positiviteit en een overvloed aan energie, stel ik mezelf graag aan je voor. Mijn naam is Mieke Gabriëls, 57 jaar, wonende in Teulada. Ik ben gepassioneerd over een gezonde levensstijl. Graag wil ik je mee nemen op een reis naar een welzijn van binnenuit. Een gezonde geest en een gezond lichaam zijn volgens mij de sleutel tot een vervuld leven en ik deel graag mijn passie en kennis om jou te inspireren hetzelfde te bereiken.

Laten we samen streven naar een leven vol vitaliteit, gezondheid, liefde en vreugde.

Stoelyoga is een vorm van yoga die bedoeld is voor mensen die minder mobiel zijn. De oefeningen worden gegeven vanuit een stoel. Iedereen kan dit !

Er wordt ook voldoende aandacht geschonken aan ademhaling en meditatie zoals in de reguliere yoga.

Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten !

Lieve en gezonde groetjes,

Mieke